Šport in rekreacija

Organiziramo oz. smo že organizirali naslednje vrste prireditev:  

• turnirji kategoriziranih športnikov

• turnirji rekreativne narave(rekreacijski turnirji)

• športna in rekreacijska druženja ljudi(teambuilding) itd.

 

Zgoraj naštete stvari izvajamo v najrazličnejših športnih panogah(nogomet, odbojka, kolesarjenje, tek, pohodništvo…)ne glede na željeno zahtevnost. Pripravljeni smo Vam prisluhniti in izbrati najbolj optimalno rešitev za Vas. Bogatijo nas števline izkušnje v organizaciji dogodkov in vsega kar spada zraven. Z našim društvom imate možnost na sproščen in zabaven način spoznati športne in rekreativne aktivnosti, ki nam lahko v kombinaciji z zdravo prehrano pripomorejo h boljšemu psiho-fizičnemu počutju. 

 

 

Zavzemamo se tudi za to, da so aktivnosti društva primerno strokovno oblikovane. Pri tem nam predvsem pomagajo naši člani, ki vodijo posamezne aktivnosti (učitelj smučanja, učitelj plavanja, učitelj odbojke na mivki, vzgojitelj itd.).

 

 

Pozornost smo namenili tudi tistim, ki želijo z našo pomočjo na področju gibanja in prehrane izgubiti kakšen odvečen kilogram ali preprosto izboljšati svojo telesno pripravljenost in počutje.

  
Ker pa se zavedamo, da je vsaka situacija specifična in je brez dobrega sodelovanja in razumevanja željenega ni moč izpolniti, Vas vabimo, da nas kontaktirate.

 

 

Športno, športno-rekreativno, kulturno društvo LABDA Beltinci

Panonska 22   I   9231 Beltinci   I   DŠ 91363799   I   IBAN SI56 9067 2000 0511 251   I   M 031/355-562

Copyright by LABDA

Go to top