Ideja LABDE sega v prva leta tisočletja v katerem živimo. Ko smo se kot klapa družili ob športu in rekreaciji v športnem parku v Beltincih, ter njegovi okolici. Druženje nas je pripeljalo tako daleč, da smo bili vedno bolj razočarani nad ponudbo dogajanja v naši okolici, kot tudi z samo športno-rekreacijsko infrastrukturo, ter njeno zastarelostjo. Posledično nas je začela prevzemati ogromna želja po spremembah. Po tem, da poizkusimo z našim znanjem in trmo spreminjati okolje v katerem živimo. V vsej tej sferi smo videli ogromno rezerv in potenciala, ki ga vidimo ga še danes!

           Zgodba se je začela graditi že kar nekaj lepih let nazaj...

  

 

V teh nekaj letih nestrpnosti in iskanja rešitev se je v naših glavah gradila ideja o sodelovanju in druženju kot v eni sami celoti. To nam je uspelo z ustanovitvijo društva LABDA Beltinci leta 2007. S tem se je začelo naše učenje in spoznavanje objektivnosti naših idej skozi trdo delo, veliko odgovornosti, odrekanja in ne nazadnje uživanja v vsakem momentu dela za boljši jutri nas vseh, ki si delimo ta košček biotopa, ki nas obdaja.

Smo skupina zanesenjakov, ki se druži pod imenom LABDA v želji po ustvarjanju aktivnega druženja. Z urejanjem LABDA BEACH CENTRA se trudimo ustvariti prostor, kateri nudi alternativo hitremu tempu življenja, da se lahko spočijemo ali napolnimo baterije, poskrbimo za svoje telo in duha. Verjamemo, da si ob aktivnem druženju med seboj in to seveda na najrazličnejše načine v športno-rekreacijskem centru v Beltincih najdete dodano vrednost v svojem življenju in se tako lažje podajate k novim izzivom vašega vsakdana. Naš tim je dovolj dobro organiziran za organizacijo vseh vrst prireditev in dogodkov, zato smo na razpolago vsem, ki bi mogoče našo pomoč in izkušnje potrebovali. Izkušnje pa smo si pridobili v preteklosti, ko smo nemalokrat že bili organizator več uspešnih športnih, rekreativnih, kulturnih in glasbenih dogodkov. Smo tim z občutkom za prilagajanje vsakršni skupini kot tudi posamezniku, zato Vas vabimo na sodelovanje, ker verjamemo, da v slogi je moč. Le z skupnimi močmi lahko ustvarjamo nekaj več, nekaj edinstvenega. Sprejmite izziv in se nam pridružite in z nami sodelujte, da skupaj ustvarimo ˝positive vibrations˝ za lepši jutri.

Športno, športno-rekreativno, kulturno društvo LABDA Beltinci

Panonska 22   I   9231 Beltinci   I   DŠ 91363799   I   IBAN SI56 9067 2000 0511 251   I   M 031/355-562

Copyright by LABDA

Go to top